Sohbet Girişi
FARKLI SÜRÜM İLE BAĞLAN

Ortam Sohbet

Ortam Sohbet

Ortam Sohbet Odaları Açıldı

Ortam sohbet Odaları sitesini açmanın haklı gurur ve sevincini yaşıyoruz. Artık seviyeli sohbet ortamı arıyorsanız, kesinlikle Hasret.Gen.Tr sitemizden ayrılmamalısınız. Neden diye sormayın çünkü; sohbet siteleri arasında böyle bir ortam ne duyuldu, ne görüldü. Sohbet ortamımızın güzelliği, coşkusu, seviyesi sınırları aştı. Hasret.Gen.Tr sitemiz bu meyanda; derdini anlatamayanların sözcüsü, hasret ve gurbetlik acısı çekenlerin yoldaşı oldu. Sohbet Chat alanında emsalleri arasında adeta bir dolunay gibi parladı. Sevgili kardeşlerim; nezih bir sohbet ortamı oluşturmak adına küçük bir kıvılcımı hep beraber harlayarak koca bir ateş haline getirdik. Bu çalışmalarımızda ve başarımızda her daim yanımızda olan, bizi destekleyen, en küçük kullanıcısından site yöneticilerine kadar etle tırnak gibi kenetlenen herkese şükranlarımı sunmayı bir borç bilirim.

İnsanoğlu sırf et ve kemikten ibaret değildir, farklı duygu ve hislere sahiptir. Yaptığı bütün işlerde duyguları son derece etkilidir. Duygusuz insan yoktur. Meydana gelen olaylar karşısında bazen öfkemize yenik düşeriz, değişik tepkiler verebiliriz. Aslında duygularıyla hareket eden bir insan doğru yolu bulamaz. Neden diye soracak olursanız duygular yanıltıcıdır. Ortam sohbet odalarımızda bizler tüm kullanıcılarımızın his ve duygularına ortak ve tercüman olmak için bütün gücümüzü ortaya koyuyoruz. Sonuçta sanal sohbet sitesi de olsa, yazıştığımız insanların da bir anatomik yapısı var lütfen bunu dikkate alalım.

Sohbet Ortamı Maceralarım

Zamanında samimi bir arkadaşın vesilesiyle bir Ortam.Gen.Tr sitesine girdik, sohbet ortamı gayet güzeldi. Site sahibiyle ve yetkililerle tanıştık. Site sahibi dedi ki abi; sen benim abimsin, seni burada görmek istiyorum. Bize web ve İRC konularında yardımcı ol. Bizde de iyi niyet küpü olduğumuz için, tamam kardeşim karşılıksız sana tam desteğimi veririm dedim ve işe başladım. Bakın samimi söylüyorum siteyi tamamen benimsedim ve sahiplendim. Bir yandan web sitelerine makale yazarken, diğer yandan İRC sorunlarına çareler buluyor, gecenin 3’lerine kadar orada takılıyordum. Tabi bu arada sitede bir Root Admin var, ismini söylemeyeceğim, çünkü ismi Farketmez, adamın astığı astık kestiği kestik.

Babasına Hayrı Olmayan Adam Sohbet Ortamından Ne Anlar?

Adam dedim ama adamlıktan son derece uzak, babasına bile hayrı dokunmayan, userlerin (kullanıcıların) özelini okumaktan başka bir gayesi olmayan bir müptezel. Bu admin müsveddesi adam, Root olmanın dayanılmaz cezbesiyle bize posta koymaya başladı, kuralları ben koyarım, ben ne dersem o olur falan filan. Yahu kardeşim altı üstü bir sohbet sitesi yönetiyorsun, sanki holding yönetir gibi bu hava civa, tafra neyin nesi? Neyse konuyu site sahibine taşıdık. Site sahibi demesin mi abi site onun, o ne derse o olur, ben karışamam. İşte o zaman kafamıza dank etti, demek ki biz yanlış yapmışız. İrc ftp bilgileri bende mevcuttu, hemen girdim, kendi ellerimle yetkimi sildim, hadi dedim bana eyvallah ve çıktım gittim.

Ortam Kaliteli Değilse Nezih bir Sohbet Beklentin Olmasın!

Ben de bazen yapılanların karşısında öfke ateşi ile yanar tutuşurum. Karşıdaki insana kızdığım kadar kendime de kızarım. Nasıl böyle bir hata yaptım da bu duruma geldim diye. Fakat değerli dostlar, artık eski nezaket ve sevgi dolu yılları unutun. Şimdilerde özü ile sözü birbirini tutmayan. Konuştuğu zaman mangalda kül bırakmayan, büyüğüne saygı, küçüğüne sevgi beslemeyen bir nesil türemiş. Eski günlere şöyle bir baktığımızda, yani çocukluk dönemlerimize indiğimizde tatlı bir romantizm yaşantımız vardı. Yıllar geçtikçe bu romantizm dolu hava birden tersine döndü.

Ortam Sohbet Odalarında Durum Analizi

Özgürlüğümüz sanki bir anda uçup gitti. Şimdi chat sohbet odalarına baktığımızda beyninden geçen kirli düşünceleri aktaran bir zihniyet ile karşı karşıyayız. Neymiş efendim buna öz güven deniliyormuş! Bana bak kardeşim, başlarım senin öz güvenine, küstahlık yapma, birazcık adam ol. Bu işler öyle mesnetsiz sözlerle, uzak ülkelerden atıp tutmayla olmaz. O çok güvendiğin dağlara gün olur kar yağar. Eyvah dersin ben tercihimi yanlış kullanmışım. Ben nasıl bir hata yaptım da bu koca üstad KaRa’yı küstürdüm dersin. Fakat eyvahların ve keşkelerin maalesef bir işe yaramayacak. Sen Farketmez demeye devam et ama benim için fark eder. Yakında anlarsın fark eder mi? fark etmez mi? Çünkü ağzınla kuş tutsan, dünya malını önüme yığsan benim nazarımda senin hiç bir kıymet-i harbiyen yoktur.

Ortam Çok Güzel Sohbet Nefis

Evet sevgili dostlar makaleyi uzattıkça uzattık çünkü söz sözü, olay olayı doğurdu. Fakat unutmamalıdır ki bizim şer gördüğümüz işlerin içinden belki hayır çıkar. Her şeyin en iyisini mutlaka ALLAH (C.C.) bilir. Sizlere büyüğünüz olarak naçizane tavsiyem şudur ki; eğer bulunduğunuz sohbet ve chat sitesinde, ahlaksızlık ve belden aşağı muhabbetler had safhaya çıkmışsa kesinlikle orada durmayın. Hasret.Gen.Tr sitemiz bu bakımdan çok temiz ve kirlenmemiş bir site, herkes birbirine son derece saygılı, hatırlı ve kadirşinas insanların buluştuğu ferah bir mekan. Sizlerden hiç bir beklentimiz yok, hiç bir yere ücret ödemiyorsunuz, can sıkıcı formları doldurmanızı kimse istemiyor. Sohbet odalarımız mobil cihazlara son derece uyumlu ve hızlı bir şekilde açılmaktadır. Gelin kaliteyi ve seviyeyi kendi gözlerinizle görün, kendiniz karar verin. Bir başka makalede görüşmek ümidiyle ortamınız güzel olsun, ALLAH sizi hak ve doğruluktan ayırmasın diye dua ve temennide bulunuyorum.

Ortam Sohbet Sitesi İle Alakalı Son Gelişmeler

Evet sevgili kardeşlerim; son dakika önemli bir gelişme oldu, dip not olarak da bunu eklemek istedim. Yukarıda site sahibinin yere göğe sığdıramadığı, “Site Onun, O Ne Derse O Olur” diye çok güvendiği Root admin “Farketmez” rumuzlu insan müsveddesi, sitede ne kadar kullanıcı varsa hepsini yanına almış ve başka bir sohbet sitesi açmış. Şu an eski sitede sadece bir iki yalama admin ve konuşan cycle botlar kalmış. Nooldu efendi, çok güvendiğin adamın sana nasıl bir kazık attı. Sen Farketmez türküsünü söylerken, ben Farkeder diyordum. Sonunda benim dediğim olay zuhur etti. Sana geçmiş olsun diyemiyeceğim, inşallah daha beter olursun. Son aldığın ve dünya kadar para döktüğün o yeni domainin de seni kurtaramayacak. Şu anda 3 domainin zaten spama girdi. Diğerleri için de elimden ne gelirse yapıyorum, onların da akıbeti yakında belli olacak.

Hasret.Gen.Tr İle Alakalı Konularımıza Göz Atmaya Ne Dersin?

Admin 694
Cevap bırakın

Kategoriler
kategoriler
Genel Kurallar
kurallar
kuralSohbet odalarımız +18 yaş kullanıcılar için uygundur. 18 yaş altı kullanıcıların girmesi yasaktır!
kuralKanallar içerisinde küfür etmek, devlet görevlilerine hakaret etmek siyasi propaganda yapmak yasaktır!
kuralYaşadığınız soru, destek veya takıldığınız yerlerde #help kanalını kullanabilirsiniz.
kuralKanal yetkililerinin yaptığı uyarı dikkate almayan kişiler kanaldan tamamen uzaklaştırılacaktır.
söz
yukarı