Sohbet Girişi
FARKLI SÜRÜM İLE BAĞLAN

Kızlarla Chat Sohbet

Kızlarla Chat Sohbet

Kızlarla Chat sohbet odalarımıza safalar getirdiniz sevgili Hasret.Gen.Tr kullanıcıları. Her ne hikmetse özellikle kızlarla chat yapmaya çok meraklı bir tayfa var. Bu bahsettiğim tayfa hemen hemen her sohbet sitesinde bulunur. Mobil uygulamamız sayesinde kızlarla rahat bir şekilde chat yapabilirsiniz. Chat, flört, arkadaşlık, muhabbet, gırgır, şamata her şey sizin için. Hasret.Gen.Tr ekibi olarak sizlerin sağda solda kızlarla konuşmak için kıvranıp durduğunuzu fark ettik ve sitemizi faaliyete geçirdik.

kızlarla chat
kızlarla chat

Mobil Sohbet Güvencesiyle Kızlarla Chat

Mobil uygulamamız ve responsive tasarımımız neticesinde bütün cihazlarla sohbet odalarımıza bağlanıp, kriterlerinize uygun kızlarla, erkeklerle rahatlıkla chet yapabilirsiniz. Sohbet odalarımız sayesinde artık aşk, arkadaşlık, flört cazip hale geldi. Bir çok insan sohbet sitemiz sayesinde evlenerek çoluk çocuğa karıştı. Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine…

Fakat chat odalarımıza gelen herkes aynı kalıptan çıkmış gibi görünmüyor. Kimisi son derece nazik bir uslüp kullanırken kimisi de kazma gibi şeyler yazıp çiziyor. Güzel kardeşim hep deriz her şeyin bir yakışığı, bir yöntemi, bir şekli şemali var diye. Karşı cinsle konuşurken sarfettiğin kelimelere dikkat etmelisin. Eğer dikkat etmezsen karşı taraf seni kaba, saygısız, hoyrat, cahil olarak addedebilir. Öncelikle bir kızla konuşurken iş bitirici odaklı, neticeye çabucak varmayı hedeflemeyin. Acele etmeyin, yavaş yavaş bir timsah gibi yaklaşın. Nazikçe selam, kelam, merhaba nasılsın? ufak ufak başlayın. Yani arkanızdan atlı da kovalamıyor. Eğer olaya hızlıca girerseniz karşı taraf sizden ürkebilir, sizi bir kazanova ve çapkın birisi sanabilir. Önce güven ve itimat telkin edin. İçten olun, samimi olun, dostça konuşun, onun sıkıntılarına da kulak verin. Bu işler oldu bittiye gelmez.

Kızlarla Sohbet Ederken Farklı Biri Gibi Görünmeye Çalışmayın

Olduğunuz gibi konuşun, kendinizi farklı tanıtmaya çalışmayın, yapmacık ve klişe laflardan kaçının. Şaka yaparken sakın dozunu kaçırmayın, yani şaka yapıyorum derken kaka yapmayın. Şakalarınızda edep ve ahlak kurallarını kesinlikle gözetin. Daha tanışalı 10 dakika olmuş hemen kızdan telefon numarası istemeyin. İşiniz mi var? çıkacak mısınız? Sohbetimiz çok güzeldi, eğer yine gelirsem sizinle kaldığım yerden devam etmek isterim şeklinde yazın. Bırakın önce o size güven duysun zaten o güveni sağlarsanız size telefonunu mutlaka verecektir. Hasret.Gen.Tr sitemize girdiniz, sonra çıktınız, ertesi gün yine gelmek istediniz, hoppalaa ! sitemizin adını unuttunuz. Güzel kardeşim sitemizin ismini sık kullanılanlara ekle ki ben hangi siteye gireceğim diye hayıflanma.

Admin 523
Cevap bırakın

Kategoriler
kategoriler
Genel Kurallar
kurallar
kuralSohbet odalarımız +18 yaş kullanıcılar için uygundur. 18 yaş altı kullanıcıların girmesi yasaktır!
kuralKanallar içerisinde küfür etmek, devlet görevlilerine hakaret etmek siyasi propaganda yapmak yasaktır!
kuralYaşadığınız soru, destek veya takıldığınız yerlerde #help kanalını kullanabilirsiniz.
kuralKanal yetkililerinin yaptığı uyarı dikkate almayan kişiler kanaldan tamamen uzaklaştırılacaktır.
söz
yukarı