Sohbet Girişi
FARKLI SÜRÜM İLE BAĞLAN

Sohbet Odası Sırları

Sohbet Odası Sırları

Sohbet Odası ve Chat Yapma Sırları Nelerdir

Sohbet Odası Sırları konumuz belki de şu ana kadar yazdığımız makalelerin içinde en önemli makaleler dendir. Hasret.Gen.Tr sitemize genellikle hoş vakit geçirmek, diğer insanlarla tanışmak, eğlenmek amaçlı giren insanlar oldukça fazladır. Çünkü burada kimse ilk etapta sizin kimliğinizle, görevinizle, yaşınızla, başınızla ilgilenmez. Öncelikle kendinize güvenmeli, sonrada odada bulunan diğer üyelere güven telkin etmelisiniz. Aşağıdaki satırlarda sizlere sohbet odamızla alakalı bazı tüyolar, ipuçları vereceğim. Platformumuza ağırlıklı olarak kendisini yalnız hisseden, toplum tarafından dışlandığını hisseden bireyler gelmektedir. Chat odalarımız sayesinde bu insanlar zamanla diğer insanlarla tanışıp kaynaşarak sitemizin müdavimi olmaktadırlar. Övünmek gibi olmasın Hasret.Gen.Tr sitemize bir kere giren, muhakkak yine gelmektedir. Bu yüzden odadaki diğer üyelerle sık sık empati kurmaya özen gösterin. Kendinizi sevdirin.

Sohbet Odalarında Nazik ve Centilmen Olun

Hasret.Gen.Tr sohbet odamıza ilk defa girdin, şaşkın ördek misali heyy burada ne yapılıyor, sizler de kimsiniz diye sorabilirsiniz ki çoğu kullanıcı benzer soruları soruyor. Önce biraz bekleyin sohbet ortamını gözetleyin, sessizce merhaba iyi günler diyin, insanlarla tanışın. Yani yukarıda da belirttiğim gibi güven olayı önemlidir. Peki güven nasıl kazanılır? Güven vermeniz biraz zaman alabilir. Bazı insanlar bir günde güven verir, bazıları ise haftalarca sürebilir. Bu sizin yeteneğinize bağlı olan bir şeydir. Sohbet genelinde güzel konular açın, insanları selamlayın, gelenlere hoş geldin, gidenlere selametle güle güle vs. diyebilirsiniz.

Sohbet odalarının en çarpıcı sırrını vereyim. “Paylaşmak” örneğin radyo kanalında değer verdiğiniz birisine bir şarkı armağan etmekle başlayabilirsiniz. Bu güzel davranış karşı tarafın size bakış açısını 90 derece değiştirecektir. Aynı anda aynı müziği dinlemek gibi. Aslında oyun kanalları da sempatik görünmenin, arkadaş bulmanın en kolay yollarındandır. Burada yarışan bireylerin bilemediği soruları cevaplayıp onlara yardımcı olur, zamanla arkadaşlığınızı pekiştirebilirsiniz.

Hasret.Gen.Tr sohbet odalarımıza takılmaya başladıktan sonra rahatlıkla kendinizi geliştirebilirsiniz. Örneğin sitemizde radyo yayıncısı olabilir, yahut kanallarda operatör olabilirsiniz. Bu vesileyle İRC komutlarını öğrenir, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz. Sevgili kardeşim eğer anlaya bildiysen sana sohbet odaları ile alakalı sırlar vermeye çalıştım. Burada kim olduğunun önemi yok, olduğun gibi görün, göründüğün gibi ol, sen de mutlu ol, bizler de mutlu olalım inşallah.

Admin 556
Cevap bırakın

Kategoriler
kategoriler
Genel Kurallar
kurallar
kuralSohbet odalarımız +18 yaş kullanıcılar için uygundur. 18 yaş altı kullanıcıların girmesi yasaktır!
kuralKanallar içerisinde küfür etmek, devlet görevlilerine hakaret etmek siyasi propaganda yapmak yasaktır!
kuralYaşadığınız soru, destek veya takıldığınız yerlerde #help kanalını kullanabilirsiniz.
kuralKanal yetkililerinin yaptığı uyarı dikkate almayan kişiler kanaldan tamamen uzaklaştırılacaktır.
söz
yukarı